Usluge

Upravljanje projektima

Tvrtka Šesnaest točaka nudi usluge vođenja projekata, neovisno o tome u kojoj fazi se projekt nalazi tj. treba li napraviti projekat od početka pa ga voditi do kraja ili se uključiti u bilom koje trenutku, bilo radi nedostatka resursa ili rješavanja problema (Project Recovery). Iza sebe imamo veliki broj različitih projekata iz različitih vrsta djelatnosti i sigurno možemo pomoći i Vama.

Upravljanje procesima

Upravljanja procesima relativno je jednostavan proces dok je sve pod kontrolom, međutim u velikom broju slučajeva možemo se naći u situaciji gdje je proces s vremenom organski narastao na kompliciran i složen. U takvoj situaciji nama je lakše sagledati problem nego li je to samim sudionicima na procesu iz jednostavnog razloga što mi problem sagledavamo izvana. Tu pristupamo snimci procesa, optimizaciji i u konačnici dajemo proces koji ima jednaki (ili bolji) rezultat, ali je sam proces pojednostavljen, brži te lakši za organizaciju.

Edukacija

Za korisnike vršimo i različite edukacije vezane za područja Project Managementa, Business Process Managementa te alata koji se koriste (od Microsoft Projecta do Microsoft PowerBI alata). Pogledajte u naš portfolio edukacija.

Danijel Crncec